2018. október 12 . és 14. között a füst szerelmesei találtak otthonra Tállya festői környezetű kis településén a világhírű Tokaji – Borvidéken. A község múltja és a borkészítési hagyományok, valamint a természeti adottságok miatt az itt megrendezett esemény az egyik leghangulatosabb, amit Európában megrendeznek. 

Tállya  lett a magyar barbecue társadalom legnagyobb ünnepének és a legfontosabb rendezvényének a helyszíne. Idén nekünk is szerencsénk volt kijutni egy napra, és megtapasztalni azt az élményt, amely megmutatja, miért is szeretjük a BBQ-t. Vannak dolgok, amibe csak úgy hirtelen belecsöppensz és tudod, hogy befogadtak, otthonra találtál egy olyan társaságban, akik bár versenyre érkeztek, mégis vállt vállnak vetve küzdenek, hogy még jobbak legyenek, és még többet tanuljanak erről a hitvallásról. 

Nem kérdés, hogy tavaly valami hihetetlenül csodás dolog kezdődött el Tállyán, amely idén teljesedett ki azzal, hogy a KGB első hazai csapatként eljutott a BBQ őshazájába a  Jack Daniels World Championship – re Lynchburg – be. Már a tavalyi év is megmutatta, hogy  milyen lehetőségek rejlenek a hazai barbecue – ban, de az idei év még biztosabbá tette, hogy ez egy eredményes csapatsportág lehet nemzetközi téren is.  A Katka Gergő Barbecue sikerei megalapozták és hitelessé tették itthon is ezt az eddig még kevésbé ismert tevékenységi kört, majd ahogy jöttek az eredmények, úgy vált a mindennapokban is egyre felkapottabbá az a szó, hogy BBQ.

Az eseményt második alkalommal rendezték meg a Tállyáért Egyesület közreműködésével, a különleges hangulatú szüreti időszakban, 2018. október 12. és 14. között, az amerikai KCBS (Kansas City Barbecue Society) védnöksége alatt és annak versenyrendszere alapján, valamint a BBQ Network szakmai felügyeletével.

A KCBS verseny során nagyszámú hazai és külföldi BBQ-csapat mérkőzött meg egymással. Európa minden szegletéből érkező csapatok 6 kategóriában küzdöttek meg a dobogós helyezésekért. A versenyre 11 országból, többek között Dániából, Hollandiából, Olaszországból, Németországból, Szlovéniából, Szlovákiából, Romániából, Ausztriából érkeztek csapatok, valamint a magyarországi barbecue szakmai közösség színe-java is részt vett a megmérettetésen. Idén hihetetlen mennyiségben jelentkeztek magyar csapatok, akik között voltak profik és kezdők is, valamint olyanok, akik nap, mint nap bemutatják tehetségüket, de nem versenycsapatok. A magyar versenycsapatokról és a tavalyi tállyai versenyről remek beszámolókat olvashatunk a Nyárspolgár BBQ (aki rendezőként volt ott az eseményen) weboldalán. 

A Suncity BBQ lett az idei verseny legjobb hazai csapata, akik több komoly eredménnyel is büszkélkedhettek a nemzetközi színtéren. A team szegedi tagokból áll össze, Mészáros Ádám, Tamási Péter, és Nagy Péter. Ők folyamatosan sajátítják el a versenysütés technikáját, a húsok előkészítését, a sütők kezelését, és minden kiegészítő feladatot, amely egy versenyen előfordul. A Suncity csapatkapitánya Nagy Iván, aki most egy szegedi BBQ lakásétterem tulajdonosa, folyamatosan fejleszti magát, rengeteget olvas, és böngészik a neten, hiszen állandó újítások, és változó trendek vannak, amelyeket fontos nyomon követni. Illetve képzi magát, részt vesz profi sütésoktatásokon is, olyanokon amelyeket a Nyárspolgár is rendez. Idén már másodszor szerepeltek a tállyai versenyen.


“Tavaly volt az első versenyünk itt, és azóta sok minden történt. Rengeteget készültünk és több nemzetközi versenyen is részt vettünk. Egy igazi amatőr csapat vagyunk, akik kedvtelésből kezdték el a BBQ csodálatos világát. Azóta sokat fejlődtünk és az gondolom egyre jobb úton járunk! “

Nagy Iván, a SunCity BBQ csapatkapitánya

Nagy Iván profizmusa közel áll hozzám, hiszem, hogy amit ők képviselnek, az egy komoly és előremutató dolog, amely példaértékű lehet a gasztronómián belül is. Ez a sportág, ha nevezhetem így, komoly költséggel és rendkívüli elszántsággal jár, hiszen a hibák mindig benne vannak, még a legprecízebb hozzáállás mellett is előfordulhatnak. Beszélgetéseinkből kiderült, hogy nagyon szereti ezt az egész miliőt és érti is azt. Összefoglalójában kiemelte, hogy bár a nemzetközi csapatok még kiemelkednek a mezőnyből, de kitartó tanulással és odafigyeléssel előbb – utóbb lesz esélyük a nemzetközi színtéren is. Azért itt emelném ki, hogy az erejüket jó jellemzik a Bécsben elért eredmények. 


“A verseny rendkívül jól szervezett, az időjárás pedig csodálatos volt ezen a hétvégén. Nagyon örülünk, hogy a magyar csapatok igazi barátként, sokszor szorosan együttműködve küzdöttek meg egymással. Aki eljött akár versenyzőként akár nézőként, láthatta hogy mennyire jó hangulat volt.”

Nagy Iván, a SunCity BBQ csapatkapitánya

Az eredmények magukért beszélnek, a csapat összesített eredményével a legjobb magyar csapat lett (678.8916 pont). A csirkénél hozták a harmadik helyezést (174.2972), amelyre nagyon büszkék, de a két fontosabb kategóriában nem úgy működtek a dolgok, ahogy szerették volna. Iván elmondása szerint a csirke és az oldalas ismét hozták az elvártat, de erre a két hústípusra mindig nagyon készülnek, így ez nem volt meglepetés. Az idei verseny sem volt zökkenőmentes, a pork és a szegy sem úgy sikerült, ahogy szerették volna, de erre a jövőben még jobban odafigyelnek majd. 


“Összességében rendkívül elégedettek vagyunk az eredménnyel, nagyon boldogok vagyunk, hogy ebben az igen erős mezőnyben sikerült az összetett negyedik helyen végeznünk, és ráadásul a legjobb magyar csapat címet is megszereztük!”

Nagy Iván, a SunCity BBQ csapatkapitánya

A csapat jövőre részt vehet a Jack Daniels World Championship – en, illetve tíz nemzetközi eseményen szeretnének elindulni. Sok sikert kívánunk a következő évre is.

A verseny a Promenád sétányon zajlott, a kísérőprogramjaként megrendezett családi fesztivál pedig a szomszédos Maillot kastély kertjében kínált tartalmas kikapcsolódást a BBQ rajongóknak koncertekkel, food truck sétánnyal, kézműves vásárral, borudvarral és gyerek-programokkal.

A harmadik helyen végzett a Fulac BBQ  csapata, akik a Felvidékről érkeztek hozzánk, a szlovákiai Nagykaposról. A tavalyi tállyai verseny volt az első nemzetközi szereplésük, majd idén több külföldi versenyen is komoly eredményeket értek el. A folyamatos tapasztalatszerzés meghozta az sikereket és idén az összesítettben a harmadik helyezést hozták el 681.6456 ponttal, amelyre mi is nagyon büszkék vagyunk. A csapatok mindig kiemelik, hogy mennyire szuper hangulatú verseny, amit mi is tapasztaltunk, így a srácok már nagyon várták az idei találkozót is. 


“Az első versenyünk a tavalyi Tállyán rendezett nemzetközi BBQ esemény volt, amire fantasztikus élményekkel emlékszünk vissza. Az idei versenyt nagyon vártuk már, bíztunk abban, hogy hasonló remek hangulat lesz a hétvége alatt. “

“Megérzésünk beigazolódott, hisz bátran kijelenthetem, hogy ez volt az év egyik legjobb hétvégéje, ami minden várakozásunkat felülmúlva. A sok ismerős arc, a sok barát, a fergeteges hangulat, ami már pénteken elkezdődött a sátrunknál…leírhatatlan volt.”

Fuksz László, Fulac BBQ

A csapat legnagyobb erénye, a szerénység és alázat, amellyel hozzáállnak az egész barbecue világához. Az eredmények önmagukért beszélnek, az idei versenyen a szegyben, amelyet nem véletlenül neveznek a király kategóriának, elhozták az első helyet maximális pontszámmal. 


“Nagyon büszkék vagyunk az elért eredményeinkre, amelyekkel úgy gondolom meglepetést tudtunk okozni Önmagunknak is.

De van még hova fejlődnünk, ezért nagy lelkesedéssel és elszántsággal vetjük bele magunkat a munkába, továbbtanulásba.”

Fuksz László, Fulac BBQ

Az elkötelezettség beigazolja, hogy jó úton haladnak, a folyamatos tanulás pedig igazolja, hogy folytatniuk kell. A csirke második (177.1428) és az oldalas ötödik (172.5828) helye is jól mutatja az erősségeiket. 


“Tapasztaltuk, hogy valóban, szívből tudunk örülni a másik sikerének és emiatt a remek összetartó erő miatt is érdemes folytatni – úgyhogy készülj Tállya, jövőre újra jövünk.”

Fuksz László, Fulac BBQ

Összességében az eredmények jól reprezentálták a nemzetközi viszonyokat, a BBQ+ belga csapat Tállyán is folytatta az idei nagy menetelését, a második helyezett a holland IQ BBQ lett, aki egyedül sütötte végig a hétvégét.  Az esemény jó lehetőség volt a kezdő és amatőr csapatok számára is, hogy megmutassák milyen potenciál rejlik a hazai BBQ – családban.  Több kiemelkedő hazai team mellett, olyanok is részt vettek, akik a hétköznapokban is ezen a területen dolgoznak, mégsem tekintik magukat versenycsapatnak, és ezt az eseményt egyfajta szakmai szemlének tekintik. A BpBARBq, a Zabáljcsak és a Smoke & Meat BBQ csapata is kivonult, nem kevés sikerrel.

Smoke & Meat BBQ csapatának lelkesedése már ismertté vált előttünk. A Food Truck – ról szóló cikkünk megírása során megismerkedhettünk a csapattal, akik mindig szívesen fogadnak minket. Együtt örülhettünk velük, abban a csodás pillanatban mikor átvették a szegy kategória negyedik helyezettnek járó kitüntető címet az eredményhirdetésen. Büszkeség volt látni, hogy egy ilyen elszánt csapatnak a kitartó munkája meghozza az eredményt. Lángi Zoltán alapítótaggal beszélgettünk a sikerekről, élményekről.


“Tállya számunkra mindig kettős kihívást jelent. Egyszer helyt kell állni a Food Truck-kal és jó minőségű “büfé” BBQ ételekkel kiszolgálni a közönséget. Másodszor pedig jelen kell lenni a versenyen. Nekünk fontossági sorrendben az első áll a középpontban.”

“A versenyen való részvétel elsődlegesen a kapcsolatépítésről, kötetlen beszélgetésekről, a buliról szól, olyanokkal akik ugyanúgy szerelmesei a füstnek, mint Mi.”

Lángi Zoltán,  Smoke & Meat BBQ

Fekete és piros mi más, ez a lelke az egész csapatnak, a füst és a tűz, amely nélkül nem készülhetnének el az ország egyik legjobb húsai. Kőkemény kitartás és elkötelezettség, amelyek nélkül nem létezhetne a Food Truck életmód. A csapat, vagyis Lángi Zoltán és Borbély János kiegészült a Konyha 2.0 lelkével Németh Tamással és a Karchili -s Kóla Károllyal, így életük második versenyén a srácok büszkék lehetnek az elért eredményekre. Zoli elmondta, hogy Tállya nem csak egy versenyhelyszín, gyakorlatilag olyan mintha egyfajta tábor lenne, van egy varázsa, ahol ott vannak azok az emberek akiket érdekel ez a téma, legyenek profik, vagy csak olyanok akik hobbiként űzik ezt a műfajt. Van egy ritmusa, amely végig meghatározza az egész tematikát, az elején még mindenki felszabadult, elindul az eszme és a hazai alapanyagok cseréje, majd vasárnap délelőttre beindul a verseny, megváltozik a hangulat, feszültség és koncentráció, majd a beadások lezárulása után visszatér az öröm és a barátság, újra együtt várják az eredményeket.


“Ahhoz, hogy mindenki jól érezze magát természetesen szükséges a profi szervezés is. Tállyán mindez egyben adott. Az pedig, hogy az eredményhirdetés során a Szegy kategóriában 4. helyen végeztünk, számunkra is hihetetlen. A színpadra felmenni egy óriási adrenalin és élmény löket. Jó ennek a közösségnek a részének lenni, ahogy valaki megfogalmazta:

One Smoke, One Family!”


Lángi Zoltán,  Smoke & Meat BBQ

Zabáljcsak, mára fogalom a gasztronómiát imádók és a Food Truck világot ismerők körében éppúgy, mint a barbecue társadalom berkein belül. Ahogy Taki mondja “Sírni csak a győztesnek szabad“, most Ők megérdemlik, hiszen saját bevallásuk szerint a verseny BBQ nem az a hely, ahol otthon érzik magukat, és láss csodát jönnek, látnak és viszik a mystery box kategóriáért járó trófeát. Nem szoktunk senkit kiemelni, de azért mi is könnyen találunk olyan srácokat, akiket ismeretlenül is mélyen a szívünkbe zárunk. Az már kiderült, hogy ők nem a győzelem esélyével érkeztek, de ami biztos, hogy Takács “Taki” Gergely, Bodó Barnabás és Tóth “Roy” Roland letették a névjegyüket Tállyán. Bár az általuk “büfé BBQ” – nak nevezett tevékenységük, amely szerintem hihetetlenül komoly és kitartó munkát kíván meg meg, valamint a verseny barbecue között óriási különbségek vannak, mégis büszkén vállalják az összesített 36. helyezésüket.


“Nem a mi műfajunk ez, hisz nem a bírák ízlésének szeretnénk megfelelni, a csirkebőr kapirgálás sem nekünk való és a szegyet is “zsírosabban” szeretjük, lehetőleg injektálás nélkül. Idén is szembe mentünk az elvártakkal és hoztuk azt amit tudunk, ami viszont nem a verseny BBQ műfaja “

Zabáljcsak, hivatalos beszámoló

A “mystery box”

A helyszínen a szombati versenyt megelőző meeting után, mindenki kapott egy “dobozt” amiben előre ismeretlen alapanyagok voltak (mindenki ugyanazt kapja) és ebből a “csomagból” kell valamilyen fogást készíteni, természetesen lehet mást is használni, de ezeknek az elemeknek kötelezően benne kell lenniük, idén a mangalica máj és a szőlő voltak!

A “finger food”

Fogták a mangalica májat, megborsozták, majd berakták a szeretett offset szmókerükbe minimális időre, hogy kapjon egy kis füstöt, addig hagymát karamellizáltak, amelybe természetesen olykor-olykor borult egy kis Bulleit 95 Rye is, a májat természetesen igyekeztek nem teljesen kiszárítani, nyilván azért, hogy mégis kapjon egy kis füstös ízt, majd a felkockázott májat, a hagymával, minimális fűszerpaprikával, fokhagymával és még egy kis 95 Rye-al “össze bot – mixerelték”. Végeredményként kapott pástétomban a máj íz dominált, némi rozsos whiskey aromával és enyhén füstös utóízzel. Természetesen itt nem állt meg a mutatvány, hisz hol a szőlő, illetve mi lett a krém sorsa?
Kértek szeretett kollégáiktól pár ciabattát ( Smoke & Meat BBQ)
amit vékonyan felszeleteltek, megkentek a jól ismert fokhagymás olíva olajukkal majd a ProQ-n enyhén megpirították, kapott egy leheletnyi réteget a saját készítésű füstös, szintén whiskey – s
jalapeno ( Danka Chili) lekvárt, majd rá került a pástétom, valamint pár félbevágott magozott szőlő és némi liofilizált málna ( Meczker Tamás).

BpBarBQ, nem egy csapat, hanem egy ikonikus társaság, akik Budapest szívéből érkeztek. Serényi Zsolt és Urbán Roland a fővárosi barbecue egyik jeles képviselői, akik nap, mint nap megmutatják tehetségüket éttermükben, azonban a verseny BBQ számukra is ismeretlen terep. Erről is beszélgettünk legutóbbi találkozásunkkor és Ők is csak azt tudják mondani, hogy Tállya olyan, mint egy osztálytalálkozó, ahol a résztvevők nem versengenek egymással, hanem egyfajta baráti összejövetelként fogják fel. Büszkék az ország legjobb oldalasára, amellyel a hatodik helyezést érték el a 38 csapatos mezőnyben. A jövőben sokkal több időt és figyelmet szeretnének ennek a műfajnak a megismerésére szentelni és fejlődni minden szempontból. A füst már most is az életük része, azonban a folyamatos tanulást nagyon fontosnak tartják és úgy érzik, hogy ebben a szférában sok lehetőség van.

BodrogSmoker BBQ Borsodi különítményre, mint Miskolciak külön is büszkék vagyunk. A srácok komoly erőbedobással érkeztek a versenyre, ahol minden kategóriában próbára tették tudásukat. A Horváth Zsolt vezette csapat Tállyán is megmutatta, hogy velük számolni kell. Rédl Györggyel, a BBQtyák tulajdonosa és Krajcsovics Péterrel kiegészülve büszkén mondhatják el, hogy lassan, de biztosan folyamatos fejlődnek. Számunkra is fontos, hogy láthatjuk, hogy a régiónkból származó úriember, hihetetlen kitartással és akarással, valamint csapatszellemmel bejárják a siker útját és egyre jobb eredményeket érnek el ezen a területen.

Rédl György, akinek innen is gratulálunk az év legszebb pillanatához, elmondta, hogy számukra is ez volt az év legjobb eseménye, amely annak is köszönhető, hogy hazai pályán olyan csapatokkal versenyezhettek együtt, akik az életben is barátoknak mondhatják magukat. Az egész eseményt átjárta a családias hangulat, mindenki segített a másikon, ahol csak tudott. Gratulálunk az elért eredményekhez, amelyek közül kiemelhető az összetett 13. hely, valamint az, hogy az ötödik legjobb magyar csapatként végeztek. Kiemelnénk a szegy hatodik és a pork nyolcadik helyezést is.

Lendvai Zoltán

SmokeUnion csapatát két meghatározó személyiségű srác alkotja, akik közül Lehel Márkkal már többször dolgoztunk együtt, legutóbb a legjobb BBQ lelőhelyek alkalmával mutattuk be Őt, mint a kelenföldi Mag Kert rendíthetetlen pitmasterét. A BodrogSmoker csapatának szomszédaiként végre mi is találkozhattunk velük személyesen. Csiffári Dáviddal, a Csiffi’s tulajdonosával és lakóautójukkal meghódították Tállyát. Azt gondoljuk, hogyha képesek felnőni a feladathoz és kitartó munkával és odafigyeléssel szép jövőt érhetnek el a verseny BBQ – ban. Gratulálunk az elért eredményekhez, kiemelten a Mystery Box hatodik helyéhez, a Pulled Pork hetedik helyezéséhez, valamint az oldalas kategória nyolcadik helyezéséhez.

A barbecue az egyik erőteljesen növekvő kulturális irányzat világszerte, az amerikai vidéki kultúra egyik utolsó fellegvára, amely az utóbbi években az európai régiókban is, így Magyarországon is óriási népszerűségre tett szert.

Magyarország lett az európai BBQ társadalom egyik legdinamikusabban fejlődő országa. Az európai versenyek közül is kiemelkedő, hogy 22 magyar csapat nevezett az idei tállyai versenyre. Köztük több profi és kezdő is volt. A tavalyi bajnokoknak, a KGB – nek elég tömörre sikerült az október, hiszen első hazai csapatként részt vehettek a Jack Daniels World Championship – en, így sokkal több nyomás nehezedett rájuk. Turanitz Gergely és Turanitz Katalin testvérpár hobbiból ugrott bele ebbe a világba, majd vált a hazai mezőny meghatározó tagjává. Az idei versenyen összesítésben a 10. helyen végeztek, de ennél is fontosabb, hogy a Jack Danielsen elért összesített 67. hely és a nyolcadik legjobb csapatként beírták magukat a magyar barbecue történelemkönyvébe.

Itt szeretnénk megköszönni a Fehér Nyúl BBQ teamnek a rövid bevezetést a verseny BBQ világába, és itt szeretnénk gratulálni a szegy második helyezéséhez. A srácok komoly és felkészült csapatként ismét a legjobbra törekedtek.

Maláta Szolnok BBQ csapatkapitánya Dombai Róbert még vsárnap a nagy hajrában is szánt ránk időt, hogy bemutassa a csapat sütésének eredményét, amely szerintünk kiválóan sikerült, de ugye Mi ezt csak amatőrként állapítottuk meg. Életük első versenyére vegyes csapattal érkeztek, a tagok között voltak akik más területeken segítették a csapatot, de a barbecue – ban is volt aki sokat tapasztalt már. Sokat készültek, sok átvirrasztott éjszakával érkeztek Tállyára.


“Amikor megérkeztünk az az érzés fogott el, hogy igen otthon vagyunk! Ismeretlen, de sorstárs szomszédainkkal azonnal egy hullámhosszra kerültünk. “

Dombai Róbert, Maláta Szolnok BBQ

A versenyen sok olyan csapat vett részt, akik szinte nap, mint nap sütnek füstön, de ilyenkor be kell látniuk, hogy itt mások az elvárások.
A négy kötelező kategóriában, ami a csirke, sertés oldalas, lapocka és marhaszegy, olyan szabályrendszernek kell megfelelnünk, amit a mindennapi sütések során soha nem követnének.


 “Mert a zsűri egyet harap és abban az egy falatban benne kell lennie mindennek. A több hetes készülésnek, energiának, tudásnak, vagyis mindennek.

Nincs második esély, nincs duma. Olyan oldalast készíteni amiből kijön a csont nem nagy művészet, de olyat ami éppen nem jön le a csontról, de a harapásod helyén kifehéredik a hús, na az már valami. Ez kb. egy 5 perces időablak a 4 órás sütés végén. Még nem jó, még nem jó ezt még gyorsan megiszom aztán leveszem, már nem jó! “

Dombai Róbert, Maláta Szolnok BBQ

Dombai Róbert elmondása szerint ezek a körülmények sokkal feszesebbé , stresszesebbé teszik a sütést, hiszen az utolsó pillanatban leadott húsnak meg kell felelnie a bírák elvárásának, ott akkor, ha valamit elszúrtak akkor azt már nem lehet visszafordítani. Összességében elégedettek a csapat összesítettben elért 12. helyezésével, és büszkék az oldalas ötödik helyezésére. Gratulálunk.


“Hihetetlen és fantasztikus! Hihetetlenül fantasztikus!”

Weisz Dániel, The BarbeCube

Tállya második alkalommal adott otthont a hazai és nemzetközi BBQ világ magyarországi találkozójának. A hangulatot tökéletesen tükrözik a részt vevők nyilatkozatai, de mi, akik csak bámészkodóként vettünk részt, éreztük azt az összetartást, amely jellemző erre a társaságra. A vasárnap délután mi is picit betekintést kaphattunk ebbe a világba, és a füst minket is meghatott, hiszen ezek között a morcos férfiak és kedves lányok között kicsit elvegyülve annyi érzelmet élhettünk át, amelyet kevés helyen tapasztaltunk. A résztvevők közül több kategóriában képviselték magukat, voltak profik és olyanok, akik hobbiból, vagy megélhetésből űzik ezt a sportágat, de nem tekinthetők versenyzőknek. De egy dolog, amit mindenképpen fontos kiemelni, amelyet az egész év alatt tapasztaltam, hogy hihetetlen elszántsággal élik meg ezt a művészetet. Sok embert csak a Facebook által ismertem meg, de be kell vallanom, hogy az a fajta tisztelet, amellyel a BBQ műfajához nyúlnak, az engem is megérintett. Weisz Dániellel is itt futottunk össze, és ahogy posztjukban is leírják, az egész esemény egyfajta edukációs közösségi találkozóhelyként szolgál a barbecue szerelmesei számára. Remélem nem zavarja, de itt idézném Őket, mert azt gondolom, hogy ez jól bemutatja az esemény hangulatát.


“A csirkénk sajnos nem sikerült. Hála Istennek nem mi lettünk az utolsók, de nem sokon múlt!

Az oldalas az egyik nagy meglepetés: 13. hely a 38-ból. A délelőtti rohanásban sajnos elkövettem egy nagy hibát, de hála Pánczér Dávid csapattárs jó tanácsáért, amivel megmentette a helyzetet. Ez a jó helyezés a te érdemed!

A legnagyobb reménységem a Pork volt a verseny legnagyobb pofona. Aki evett már nálunk, tudja, hogy a kedvenc bbq húsomról van szó, nem mellesleg pedig talán a legtöbbször rácson lévő húsféleség a szmókeremben. Mindezek ellenére, most nagyon rosszul sikerült, így teljesen érthető módon, a legrosszabb helyezésünket a versenyen ebben a kategóriában értük el. A hiba oka itt is megvan, reméljük legközelebb sikerül kiküszöbölni.

A pofon után viszont jött a felüdülés: marhaszegyünkkel az előkelő 8. helyen végeztünk! Nagyon büszkék vagyunk erre az eredményre, és már arra is van ötletünk, hogy hogy lehetünk még ennél is jobbak benne!”

Weisz Dániel, The BarbeCube
Itt szeretnénk őszintén gratulálni az összes magyar csapat számára, eredménytől függetlenül.
 • Fulac BBQ – Nagykapos, Szlovákia
 • Debrecz’N BBQ, Debrecen
 • Maláta Szolnok BBQ, Szolnok
 • Fehér Nyúl BBQ, Budapest
 • BpBARbq feat. Briquette, Budapest
 • Sun City BBQ, Szeged
 • PiciGurman, Dunavarsány
 • BBQ Mánia, Miskolc
 • Zabáljcsak!, Budapest
 • Tállya Fűstje BBQ, Tállya
 • Gerilla Gasztro BBQ Team, Pilisszentiván
 • KGB, Katka – Gergő BBQ, Székesfehérvár
 • Smoke Riders BBQ, Dunavarsány
 • Dunakanyar BBQ, Dunabogdány
 • Smoke & Meat, Szentes
 • Vörös Meteor Barbecoa, Budapest
 • Q1, Miskolc
 • MeatMasters BBQ&Grill, Budapest
 • Smoke Union,i Mogyorósbánya
 • Tornyos BBQ, Balatonalmádi
 • The BarbeCube feat. Heinz, Győr
 • Broil King Kannibalz, Debrecen

3 gondolat “Tállya BBQ 2018: A hazai barbecue társadalom legnagyobb találkozója” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.