Forrás: Avalon Park, Hell Energy Magyarország Kft.

A 2019-es év töretlen sikereket hoz az Avalon Park és Avalon Ristorante számára, munkatársai sorra hozzák haza az aranyérmeket különböző hazai és nemzetközi versenyekről. Legutóbb a Tatai Farsang Kupáról tértek haza hét  arany és egy bronzéremmel.

A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség idén is megrendezte a Farsang Kupa Országos Gasztronómiai Bajnokságát február 24-én. Ez a cukrászokat, szakácsokat, felszolgálókat, pékeket és bártendereket felvonultató verseny hazánk legnagyobb és legszínesebb szakmai versenye, ahol összesen 129 versenymunkát mutattak be. Az indulók felnőtt és tanuló kategóriában mérhették meg tudásukat.

Az Avalon Ristorante cukrászai Lazányi János felnőtt- és Sütő Emese tanuló kategóriában szereztek aranyéremet a bajnokságon. Bártender kategóriában pedig a következő díjakat zsebelték be a híres miskolci étterem szakemberei:

  • Legharmonikusabb ital: Kiss Simon aranyérem
  • Legjobb technika: Miskolci János aranyérem
  • Legszebb ital: Miskolci János aranyérem
  • Zwack Unicum Zrt különdíj: Csizmarik Szabolcs 
  • Legkreatívabb ital: Csizmarik Szabolcs aranyérem
  • Art of Drinks összetett verseny abszolút győztes: Turucz Szilvia aranyérem, Miskolci János bronzérem

Az Avalon Ristorante életében nem ez az első alkalom, hogy dobogós helyezést értek el cukrászai, hiszen tavaly ugyanezen a versenyen egy arany és egy ezüstéremmel jöttek el a cukrászok, illetve idén Nagy Csaba csapattársával – Kézi Sárával aranyérmes helyezést ért el a Riminiben megrendezésre került Global Pastry Chefs Challenge semi-final elődöntőjében, ezzel megszerezve Közép-Európa legjobb cukrásza címet!

Az elismerések sorát tovább gazdagítja az az International Hotel Awardson kapott „Best Country Hotel” díj is, melyet idén februárban vettek át az Avalon Park & SPA vezetői.

„Fantasztikus érzéssel és nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy ilyen fantasztikus kollégákkal dolgozhatunk együtt.

Ezek a versenyek tökéletes bizonyítékai annak, hogy a kitartó, szorgalmas munka, elszántság és szenvedély mindig meghozza gyümölcsét.

Az összes díjazott munkatársunknak szívből gratulálunk és külön elismerésünket tolmácsoljuk Sütő Emese tanuló cukrászunknak, akinek a desszertjei nap mint nap megtöltik az étterem desszertes kínálószekrényét.”


Bajusz Gergely, az Avalon Ristorante gasztronómiai igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.