Régóta gondolkoztunk, tervezgettünk, kóstolgattunk, és pár hete belevágtunk egy szuper izgalmas új projektbe!

Cacao néven pékséget nyitottunk az Émile földszintjén!

Az Émile ház alsó szintjét átalakítottuk és friss péksütikkel, kovászos kenyerekkel, finom szendvicsekkel, egészséges reggelikkel és smoothie-kal töltöttük meg a pultot. A pékség nyitásával egy olyan profilunkat szerettük volna megerősíteni, amelyre évek óta büszkén építünk.

Az első osztályú pékárut mi magunk készítjük a Gerbeaud Termelőműhelyében – ahol remek cukrászaink és pékeink a Gerbeaud cukrászda és kávéház, az Onyx étterem és az Émile süteményeit, péksüteményeit, csokoládéit, macaronjait és kenyereit is készítik – Tóth Ágnes, a Gerbeaud Gasztronómia Executive Chefjének vezetésével.

A jó kenyérnél néha nem is kell több egy tökéletes étkezéshez.

A ház kenyere, egy tartalmas porózus kenyér, amelynek tésztájába megannyi pirított magot – lenmagot, fekete és fehér szezámot, tökmagot és napraforgómagot kevertünk.

Tóth Ágnes

Az emberek egyre tudatosabbak a pékáruk választásakor, a minőség mind nagyobb szerepet kap a vásárláskor.

Mi ezt az igényt szeretnénk kiszolgálni a Cacaoban helyben sütött ciabattakkal, bagelekkel, klasszikus péksüteményekkel és szendvicsekkel.


Niszkács Anna, ügyvezető-tulajdonos

Az Émile ház földszintjén kialakított kávézó enteriőrjét – a jól bevált recepthez ragaszkodva – Varró Zoltán belsőépítésznek köszönhetjük.

A finom kávé és ropogós croissant mellett lazítani vágyókat itt a földszinti kávézóban vagy Cacao vidám sárga székekkel színesített külön kertrészében várjuk.

A kávét sem bíztuk a véletlenre: a napinditó fekete Molnár Attila négyszeres barista bajnok One Eleven specialty kávé pörkölőjéből érkezik. Elindultunk egy környezettudatosabb úton, így siető vendégeink elviteles finomságait lebomló, az előállítás során alacsony széndioxid kibocsátással készülő csomagolásban vihetik magukkal.

Legyen a Cacao a tökéletes napindító munkába igyekvőknek, gyerekeseknek, freelancereknek, a folyton késésben lévőknek és azoknak, akik csak megpihennének egy fárasztó nap után.

Émile továbbra is várja vendégeit az emeleti Szalonban és mesébe illő kertjében, legyen szó akár vasárnapi reggeliről, üzleti ebédről, meghitt vacsoráról vagy barátnős teadélutánról.


3 gondolat “Pékséggel bővül a Émile, a Gerbeaud testvére Budán!” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.