A The World 50 Best márka, amely rangsorolja a világ legjobb éttermeit, új, minden eddiginél izgalmasabb weboldalt alkotott meg a gasztrofanatikusok számára.

Textura étterem, Budapest

Elindult az 50 Best Discovery, amelybe több magyar étterem és egy bár is bekerült.

Aramburu, Buenos Aires

Ez egy gazdag könyvtár, amely tájékoztatja az éhes turistákat, hogy a kiemelt városokban hol ehetik, ihatják a legjobb ételeket, amely a minőségi elvárásoknak is megfelel. Olyan kiemelt desztinációk kerültek be, mint pl. Budapest, London, Tokió, Szingapúr, vagy Párizs.

Kashiwaya, Oszaka

Ez a weboldal lehetőséget nyújt a gasztronómia elkötelezett rajongóinak, hogy felfedezzék azokat a bárokat, vagy éttermeket, melyeket a The Worlds 50 Best szakértői a legjobbnak ítéltek. A kereső 75 ország, 1600 helyszínét tartalmazza, részletes bemutatóval, fontos információkkal az árról, nyitva tartásról és elérhetőségről. Valamint tartalmaz egy térképet is, ahol megtalálhatjuk az éttermet, így még könnyebben juthatunk el a kiszemelt helyszínre.

Midsummer House, Cambridge

A kereső kombinálja a világ 50 legjobb éttermének, a világ 50 legjobb bárjának, Latin-Amerika 50 legjobb éttermének, Ázsia 50 legjobb éttermének és legjobb bárjának rangsorolását, más egyéb desztinációk kiemelt ajánlataival, amelyek még nem kerültek fel az előbbi listákra, de az 1700 fős akadémia méltónak tekintette arra, hogy bekerüljön a keresőbe.

Bavette steak marha raviolival és káposztával
Borkonyha
Foto by Fekete Antonio (Desingfood)

Az akadémia a világ vezető étel- és italíróit, szakácsait, éttermeinek, bárjainak tulajdonosait és a legismertebb gasztronómusait foglalja magában. Az új weboldalon egy hatalmas keresőmotor található, amely lehetővé teszi a felhasználók számára városok és régiók szerinti keresést, hogy éttermeket és bárokat találjanak meg a kiválasztott helyeken, helyben vagy utazás közben. A helyek és az értékelések egymás mellett helyezkednek el, így könnyen navigálhatók a funkciók, az egyes bejegyzéseknél az ár, a kapcsolattartási adatok, a képek is megtalálhatóak.

A.T Restaurant, Párizs

Az 50 Best Discovery lehetővé teszi a kalandozó ínyencek számára, hogy felfedezzék a rejtett drágaköveket és az időtlen klasszikusokat is, felkutatva például Tokió legrejtettebb hátsó utcai rámen bárját, vagy San Francisco finom ételeit, illetve a legjobb Martinit Madridban, vagy Budapest kiemelt éttermeit.

Babel, Budapest

Budapest négy étteremmel képviseli magát a keresőben, ezek a Michelin csillagos Babel Budapest, a szintén csillagos Borkonyha, a legrégebbi Michelin csillagos étterem a Costes Restaurant, és Budapest egyik legújabb üdvöskéje, Sárközi Ákos séffel a Textura. Gratulálunk!

Boutiq’Bar, Budapest

A bárok közé egyetlen hazai egység fért be, mégpedig a Boutiq’Bar, amely Nagy Zoltán vezetésével műfajteremtő volt itthon. Gratulálunk!

IB HQ, Szingapúr

A gasztronómiai turizmus az elmúlt években kulturális jelenséggé vált, ami nyilvánvalóvá válik a szociális média követői több, mint kétmillióra történő kibővülésében és a globális események folyamatos növekedésében.

William Drew, Director of Content for 50 Best
Barbarestan, Tibilisi, Grúzia

Most először kínálunk egy olyan átfogó rendszert, amely rengeteg étteremmel és bárral rendelkezik.

Az ételek és italok szerelmeseinek ez a gasztronómiai világ végső térképe, amely nélkülözhetetlen a kulináris kalandok tervezéséhez.

William Drew, Director of Content for 50 Best
Costes Restaurant, Budapest

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.