A koronavírus (COVID-19) miatt kialakult válság és a második hullám az egész világon érezteti hatását a vendéglátásban és folyamatosan elmélyülni látszik. A Gasztroworld arra kéri az olvasóit, hogy rendeljenek házhoz és ezzel támogassák a kedvenc éttermeiket!

A szektor még nagyobb kihívásokkal néz szemben, az éttermek, a vendéglátóegységek bezárása miatt. Ez egy olyan példátlan helyzetet teremthet, amely tovább mélyítheti a szektor helyzetét és a benne dolgozók helyzetét!

Pizza, Kávé, Világbéke – Miskolc

Az étteremiparban dolgozók nagy része újra a munkahelyük elvesztésével néz szembe, azok a vendéglátóegységek, amelyek megpróbálnak talpon maradni, folyamatosan küzdenek az életben maradásért.

A Leves – Miskolc

A kiszámíthatatlanul változó közegben senki nem tud semmit, és ez még jobban elmélyíti a helyzetet. A nagy bizonytalanság és a rájuk kényszerített döntések miatt hatalmas a stressz. Azoknak akik eddig azon dolgoztak, hogy Mi vendégek jól érezzük magunkat és felhőtlenül élvezhessük az éttermek hangulatát, a finom fogásokat most segítségre szorulnak! De mit tehetünk Mi?

Photo by Kai Pilger

Azt gondoljuk, hogy a legfontosabb, hogy támogassuk a környezetünkben lévő éttermeket azzal, hogyha van rá mód akkor házhozszállítással rendeljünk tőlük ételt, mert ez most a túlélésük kulcsa lehet! A Gasztroworld oldal most arra kéri olvasóit, hogyha tudnak olyan éttermet, ahol elérhető a kiszállítás jelezzétek itt vagy a Facebookon, illetve az Instagramon kommentbe, illetve ha tudtok olyan kezdeményezésről amely segíthet a helyi független éttermeknek azt is jelezzétek!

MAG kert BBQ – Budapest

Továbbá arra kérünk Mindenkit, hogy támogassuk a helyi termékeket előállító kisvállalkozásokat is ezért patronáljátok Őket az által, hogy tőlük vásároltok! Mindenki számára kitartást kívánunk ezekben a nehéz időkben! 🙏❤️

#ilovemyrestaurants #rendeljotthonra #saverestaurants #értékteremtők #helyiterméketveszek

Elviteles éttermek ( A lista folyamatosan bővül):

Ez csak néhány példa, de rendeljetek házhoz a Wolt és a Netpincér appok segítségével!


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.